D&D Online e unul dintre cele mai bune RPG-uri online, iar faptul ca e gratis e un foarte mare bonus. Totusi jocul are o mare problema: e foarte greu sa iti faci un cont nou. Site-ul jocului nu iti da posibiliatea de a face un cont din cauza unei erori, erori care e cunoscuta de producator dar care, dupa cum am citit pe forumul lor, nu poate fi reparata momentan din motive diverse. Oricum, mai este un impediment in calea spre joc, si anume faptul ca ai nevoie de un cod pentru ati crea cont. Asta nu ar fi o problema pentru ca acest cod e gratis (daca nu cumva ma insel), esti nevoit insa sa faci cerere de cod. Din nou asta nu ar fi o problema daca cineva s-ar sinchisi sa il si trimita inapoi. Poate am gresit eu ceva, de aceea rog pe un eventual cunosator sa ma indrume. Sau, daca nu ati mai jucat acest joc ati putea sa va faceti cont, poate cineva are mai mult noroc decat mine.
Trecand peste problema mai sus menionata, jocul este unul foarte bun, sau cel putin asa spun criticii si cei care il joaca. Mai jos sunt cateva imagini, sa va faceti o idee mai buna despre joc.

LinkBack URL
About LinkBacks

Răspunde cu citat