Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Lineage II: Chronicle 6

Moderator Avatarul lui IonutIc
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Curtea de Arges, Romania
    Posturi
    1.081
    Mesaje blog
    1

Smile Lineage II: Chronicle 6

Este un joc foarte iubit, probabil ati mai auzit de el sau chiar l-ati jucat. Eu am o "experienta" de vreo 5-6 ani, am jucat pe foarte multe servere, am fost chiar si GM (GameMaster=Admin), nick-ul pe care il am in LineageII este: C0cain3, am sa va adaug si cateva printscreen-uri... Si ar fi foarte frumos sa ne facem propriul nostru server de LineageII. Astept comment-uri la ceea ce v-am spus si... va las sa-l descoperiti singuri!
    Poze din LineageII cu mine:
    Ultima modificare făcută de Bogdan; 08.06.2011 la 19:43.

Moderator Avatarul lui best
    Data înscrierii
    11.03.2011
    Locație
    Constanta
    Posturi
    1.732
    Mesaje blog
    1

Implicit

Mi se pare interesant jocul, dar nu este de genul meu, in caz de se va face un server de Lineage, o sa-l incerc si eu!

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    731
    Mesaje blog
    1

Implicit

Pentrut server trebuie sa faci thread la propune server nou. Pare interesant. Nu l-am jucat dar probabil o sa il incerc si eu sa vad cum este.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Curtea de Arges, Romania
    Posturi
    1.081
    Mesaje blog
    1

Implicit

Ca sa ajungeti ca in pozele pe care le-am postat aveti foarte mult de munca, iar cand o sa stabilim daca facem un server o sa vorbesc cu niste prietenii ca sa ne ajute sa-l facem, si cu timpu o sa va invat cum sa jucati, o sa arat "bug-uri" ai alte cele ca sa ajungeti un Pro al LineageII-ului. Azi cand o sa vin de la facultate chiar o sa ma apuc serios de treaba asta si o sa va dau mai multe informatii referitor acestui joc.

Senior Member Avatarul lui cosareanu
    Data înscrierii
    09.04.2011
    Locație
    Constanta
    Posturi
    710

Implicit

Nici eu nu am jucat jocul dar mi se pare interesant cred ca o sa il incerc.

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    495

Implicit

Interesant jocul mai ales ca la noi in scoala sunt multi jucatori dew lineage si sunt si 2-3 profesori care joca

Member Avatarul lui NoMaN
    Data înscrierii
    17.09.2011
    Locație
    Curtea de Arges
    Posturi
    38

Implicit

Eu unul chiar cunosc jocul prea bine stiiu sa fac si servar pt aceast joc am chiar avut un servar personal sa va spuna ionut care a intrat pe un servar facut de mine daca aveti de gand sa incepeti un asfel de servar o sa va ajut cu cea mai mare placere.

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Curtea de Arges, Romania
    Posturi
    1.081
    Mesaje blog
    1

Implicit

George tu fa-l si eu iti aduc "gasca" mea de playerii pe server,dar sa fie C6,nu hellbound sau gracia(Sf-uri),C6 mid rate(100 Xp/Sp,drop tot asa)....vorbim pe mess daca e si iti spun care sa fie caracteristiciile,vb.
    Curajul e puterea de-a infrunta, in plina furtuna, viata.

Junior Member Avatarul lui KIDutz
    Data înscrierii
    05.05.2012
    Locație
    Hell
    Posturi
    3

Implicit

Citat Postat în original de IonutIc Vezi post
    Ca sa ajungeti ca in pozele pe care le-am postat aveti foarte mult de munca, iar cand o sa stabilim daca facem un server o sa vorbesc cu niste prietenii ca sa ne ajute sa-l facem, si cu timpu o sa va invat cum sa jucati, o sa arat "bug-uri" ai alte cele ca sa ajungeti un Pro al LineageII-ului. Azi cand o sa vin de la facultate chiar o sa ma apuc serios de treaba asta si o sa va dau mai multe informatii referitor acestui joc.
    Patetic...ce munca iti tre' ca sa ajungi ca in poza?lol....joaca pe un lowrate..si cand ai 2 seturi de S si 3 arme de S intr-o saptamana,hero la paldin,full rec...full quest de noblesse terminat sa ma anunti.

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Curtea de Arges, Romania
    Posturi
    1.081
    Mesaje blog
    1

Implicit

Amice te crezi Dvp?....pozele sunt facute de 1 an si ceva...iar pe lowrate nu imi place sa joc(defapt cand ma jucam),pierdere de timp!
    Curajul e puterea de-a infrunta, in plina furtuna, viata.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •