Salut, pt. început îmi cer scuze dacă nu am postat în secţiunea corespunzătoare.
Caut staff pentru un proiect şi anume MuOnline. Vreau să deschid un server - va fi hostat la krond. Doresc să îmi daţi cateva sfaturi în legatura cu statisticile server-ului ( cum să fie drop, exp, s.a.m.d.)
Hmm, eu aş vrea să deschid un server old school, low exp, drop ... dar ce ziceţi voi reuşi să îl populez ?
Vreau pe cineva care se pricepe să editeze un muserver, şi pe cineva care mă poate ajuta cu un design pt. un website. Bineînteles nu gratis
Ce aş dori să stiţi edita în muserver?
-bok-urile care cad de la invazii
-itemele care cad din bok-uri
-droprate-ul (să pice din monstrii doar iteme slabe şi bani, şi să pice rar bless şi soul)
Şi daţi-mi o idee pentru un nume
Mai am încă o întrebare dacă poate sau vrea cineva să ma ajute. Am lucrat vreo 2 saptămâni la un muserver şi vreau să îl testez înainte să cumpăr dedicat şi să îl pun în funcţiune.
Cam asta este configuraţia:
Vers: 97d buglessCod:*Chaos Machine default rates: +10 = 50% +11 = 45% Wings Level 1: 70% Wings Level 2: 60% *Jewel Rates: Jewel of Soul = 60% Jewel of Soul with Luck = 80% Jewel of Life = 65% *Jewel Prices: Jewel of Bless : 9000000 Jewel of Soul : 6000000 Jewel of Life : 4500000 Jewel of Chaos : 810000 Jewel of Creation : 3600000 User limit added : 500 (max connections) LevelUpPoints added (DW,DK,ELF - 5 points ; MG-7) Mana Shield fixed Exp Bar [fix] Items Excelent options added Items Excelent drop rate : 70% Transformation rings configurated HP Regen calculated (10,20,30,40) MP Regen calculated (20,30,40) Max Stats : 32 767 /move de la level 50 Toate eventurile merg ... Tradus cam 90% ExDB Anti-Inject JoinServer Fixed ConnectServer Fixed GS CPU low usage
Exp: 40x

LinkBack URL
About LinkBacks

Răspunde cu citat
Daca vrei sa ai un server populat, dale acel ceva nou