Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Need for Speed 8: Underground 2

Member Avatarul lui Sawyer
    Data înscrierii
    12.05.2011
    Locație
    Prin viaţă
    Posturi
    52

Implicit Need for Speed 8: Underground 2

Need for Speed: Underground 2 (2004)

Need for Speed: Underground 2, the sequel to the commercial hit Need for Speed: Underground, was released on 15 November 2004. A demo of the game was placed as a "late" easter egg in finished copies of the EA Games and Criterion Games collaboration Burnout 3: Takedown, and completed versions of NFSU2 also have a demo of Burnout 3 in the game.

In Underground 2, the story bob continues, but there are new racing modes such as the Underground Racing League and Street X, new and more tuning options, as well as a new method of selecting races—just driving around the city (similar to Grand Theft Auto and Midnight Club II) and selecting race "beacons". Also included is an "outrun" mode where a player can challenge random opponents on the road and the race leader will attempt to distance themselves away from the opponent to defeat the opponent (similar to Tokyo Xtreme Racer). Underground 2 also introduces several SUVs, which could be customized as extensively as other Underground 2 vehicles and used to race against other SUV racers.

The customization features in the game was significantly expanded to modifications that have no actual effect on vehicle performance. The sound systems could be put in the trunk of cars, but served no purpose other than sheer flash. The game also features more extensive product placement for companies with no connection to auto racing, such as integrating the logo for Cingular Wireless, an American wireless communications company, into the game's messaging system and displaying it on-screen for much of the gameplay.This game has exensive amount of customization.

The performance and handling of the car is not only affected from "performance shops", but cosmetic modifications, like spoilers and hoods, which affect the downforce of the car.

ALL TIME STATS: Half Life 1: hl.gameway.ro
    Score: 2725
    Minutes Played: 605
    Score per Minute: 4.5
    Rank on Server: #110 out of 13132

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Pentru mine Underground 2 va fi intotdeauna pe locul 2 in ceea ce priveste seria NFS, locul 1 fiind ocupat fara discutie de NFS 2 SE. Insa dintre toate jocurile care iti ofera posibilitatea de a modifica masinile U2 e cel mai bun. Inca il mai joc ocazional, cu toate acestea nu am avut niciodata ocazia sa il joc in multyplayer. Daca e vreun doritor stie unde sa ma gaseasca...

Data înscrierii
    12.05.2011
    Locație
    Prin viaţă
    Posturi
    52

Implicit

Am jucat eu la multiplayer, superb, mult mai greu şi interesant decât cu PC-ul.

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    731
    Mesaje blog
    1

Implicit

NFS Underground desi nu era asa de complex, cu plimbari prin oras etc, dar cursele acolo mi se pareau mai reale, masina parca se misca mai real.
    In NFS Underground 2 cine are placa ATI poate confirma ca jocul dat la detalii mari, ii da impresia ca masina se invarte in jurul unei axe proprii cand ia curbele, in loc sa descrie un cerc.
    Alta problema care nu mi-a placut la NFS Underground 2, se incarca N2O la loc in timp ce mergeai. Pai asta e tiganie. Si jocul e mult prea usor din punct de vedere al dificultatii.
    Pe langa astea nu pot spune ca nu mi-a placut, ba din contra a fost interesant. Si acum mai am salvarea de la HFS U2. Am terminat cu ACURA RSX. Mi s-a parut o masina care se misca exceptional. Viteza pe care o poate atinge in joc 347 Km/h... Poate facem intr-o seara cateva curse. Bogdan, eu, Sawyer si fratele meu. Ce ziceti?
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Desigur Low! Mi-ar face mare placere. Sa asteptam si confirmarea lui Sawyer si discutam apoi detaliile.

Data înscrierii
    12.05.2011
    Locație
    Prin viaţă
    Posturi
    52

Implicit

Sigur, v-a trebui să îmi instalez şi eu jocul.

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Sawyer, Low: cand ziceti ca facem o cursa? Daca aveti timp eu pot chiar si asta seara.

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    731
    Mesaje blog
    1

Implicit

Eu nu pot pentru ca sunt in Brasov si am net whireless. O sa va anunt eu cand.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Senior Member Avatarul lui KappaSRI
    Data înscrierii
    26.02.2011
    Locație
    Craiova
    Posturi
    125

Implicit

NFS Undenground 2 e smecher la tuning ca merg mai multe ca la MW dar are grafica cam proasta . Mie m-ia placut Moust Wanted are grafica buna masinu tari si povestea e prea tare , si e mult mai real eu joc cu volanu si e prea tare credetima .

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    363

Implicit

Most Wanted mie mi se pare cel mai bun din serie,deoarece nu e atat de glamor,si e mult mai "dur"
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •