Vezi rezultate sondaj: Cine este cel mai bun?

Alegători
1. Nu poți vota în acest sondaj
  • Roger Federer

0 0%
  • Rafael Nadal

1 100,00%
  • Novak Djokovic

0 0%
  • Andy Murray

0 0%
Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Tenis

Senior Member
    Data înscrierii
    04.03.2011
    Posturi
    413

Implicit Tenis

Salutare,
    Cred ca toti va mai uitati din cand in cand la un meci de tenis , asa ca va invit sa spuneti si voi ce jucator de tenis va place !

Tenismenul meu preferat este Roger Federer :

Roger Federer (n. 8 august 1981) este jucător elvețian de tenis de câmp, în prezent clasat pe locul 4 ATP. Este deținător al recordului pentru cele mai multe victorii în turneele de Mare șlem, cu 16 astfel de succese, și în Turneul Campionilor, cu cinci trofee. A fost pentru mai mult de cinci ani lider al clasamentului mondial al tenismenilor profesioniști.
    A fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2007. A câștigat premiul "Laureus World Sports Awards" de 4 ori consecutiv 2005-2008 și a fost votat Favoritul Fanilor ATP de 8 ori consecutiv 2003-2010

Este un jucator de mana dreapta , si este jucator profesionist din anul 1998.

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    495

Implicit

Mie imi place Federer.Sincer,nu stiu dece,dar am auzit de la prieteni ca e bun,si vorba aia.....tin cu cine castiga )

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Bine ca nu ai folosit diacritice altfel era gresit ce spuneai. Asa e bine, Federer castiga (la trecut), acum mai putin, l-au depasit de cativa ani si Nadal si Djokovic.

Senior Member
    Data înscrierii
    04.03.2011
    Posturi
    413

Implicit

Bogdan, ce ai zice de un poll cu cei 4 din "careul de asi"?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •