Fable III
![]()
Fable III
![]()
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Fable III Review
Acum suntem cu cinci decenii după finalul lui Fable 2, după moartea Marelui Erou Rege (da, așa îi zice și în joc și nu mă pot abține să nu vomit câte puțin de fiecare dată când îmi dau seama cum sună), când tronul a fost moștenit de cel mai mare dintre copiii acestuia, Logan. Iar noi jucăm din perspectiva mezinului. În mod absolut neașteptat, genial de imprevizibil și zguduitor de minți, acest Logan este un pui de psihopat care se îndreptă cu pași repezi către maturitate, iar aceasta este echivalentă cu intriga jocului. Practic, pentru că abuzul de putere îl excită, te pune în fața unei decizii ce ar trebui să fie greu de făcut dacă ai da doi bani pe ce se întâmplă în joc. Deci, ai de ales între a-ți respecta principiile sau a urma direcția… inimii, ca să zic așa. Ei bine mie mi s-a părut forțată și deloc convingătoare întreaga situație, dar fie, să zicem că aș fi putut să trec peste asta. După această problemă morală, evident că oricum o dai cineva moare, așa încât ai motiv să pleci din castel, sa te faci mare, să aduni aliați și să provoci o revoluție, revoluție ce putea fi condusă doar de un erou ca tine. Iar în urma revoluției urmează ca regatul să o ducă mai bine sub conducerea ta, ce vrei ajunge marele Erou Rege Reloaded, odată cu revoluția. Importantă revoluția asta, mama ei de revoluție care demonstrează că tu ești un erou, eroule ce ești erou.
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Am citit tot review-ul. Mi-a placut paragraful de final (bun pentru pedepsit copii). Am jucat si jocul si nu mi s-a parut chiar tortura. Dar, fiecare isi cunoaste nivelul de rabdare!
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)