Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Risen 2: Dark Waters

Administrator Avatarul lui leto
    Data înscrierii
    04.07.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    435

Implicit Risen 2: Dark Waters

Risen 2: Dark Waters va fi lansat 27 aprilie 2012

Detalii aici: Risen 2: Startpage

GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Sincer sa fiu m-as fi asteptat (si mi-as fi dorit) ca noul Risen sa faca un pic legatura dintre universul Gothic si cel din primul joc. Citeam pe un forum cum ca cele doua serii ar fi situate in acelasi univers si tind sa fiu de acord cu afirmatia asta. La sfarsitul ultimei parti din Gothic (adica treiul, nu Arcania) Nameless facea ce facea si izgonea zeii din lume. La inceputul Risen-ului este mentionata de asemenea o legenda in care un erou izgonea zeii din lume. Ar mai fi si lizardmen care apar si in G2 si Inchizitia care pare sa fie o versiune evoluata a magicienilor. Din pacate (sau poate din fericire) Risen 2 pare mai mult Pirates of the Caribbean decat Gothic. Se poate insa sa fie o legatura cu piratii din Jarkendar, dar cred ca e destul de putin probabil. Ramane de vazut.

Member Avatarul lui Terente
    Data înscrierii
    14.02.2012
    Posturi
    50

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Vezi post
    Din pacate (sau poate din fericire) Risen 2 pare mai mult Pirates of the Caribbean decat Gothic. Se poate insa sa fie o legatura cu piratii din Jarkendar, dar cred ca e destul de putin probabil. Ramane de vazut.
    Mie mi se pare ca are toate caracteristicile seriei Gothic. Gothicul nu s-a bazat niciodata pe ce tip de arme s-au folosit, sau cine sau ce erau acele npc-uri. Pirati au fost si in Gothic 2 Night of the Raven. La inceput toti fanii pareau indignati. Dar Piranha Bytes a stiut sa-i integreze in universul Gothic perfect.

Am vazut niste dialoguri din Risen 2. Sunt superbe, iar optiunile de dialog sunt foarte interesante.

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    509
    Mesaje blog
    10

Implicit

Am jucat si eu un pic in ultimele doua saptamani si pana acum jocul arata si se misca destul de bine. Grafic R2 sta excelent si e foarte atmosferic, dar muzica mi s-a parut... neutra, parca nici nu e acolo. Macar nu iese in evidenta in mod negativ.
    Combat-ul nu e rau spre deosebire de ceea ce spune multa lume. E clar ca e sub Risen, dar aduce cateva aditii noi destul de interesante (dirty tricks). Nu prea inteleg de ce au simtit producatorii nevoia sa il schimbe pe cel din primul joc, dar nici asa nu e rau. Nu am incercat inca vodoo.
    Probabil cea mai buna aditie vine sub forma personajelor, mult mai detaliate decat in R1. La fel si dialogurile, parca au mai multa viata in R2.
    Demne de mentionat sunt si mini-jocurile; am descoperit patru pana acum (lock-picking, drinking, monkey si shooting) si sper sa mai fie si altele.
    Sunt inca la inceput (insula a doua), dar pana acum jocul e interesant si mult mai bun decat ce se tot vorbeste pe internet. O sa revin si cu alte impresii pe masura ce avansez.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •