Am vazut cateva seriale, cum ar fi Heroes (complet, toate sezoanele, nota 10!!), Prison Break (mai demult, nota 9). In prezent ma uit la un serial de pe AXN numit Minti Criminale.
Am vazut cateva seriale, cum ar fi Heroes (complet, toate sezoanele, nota 10!!), Prison Break (mai demult, nota 9). In prezent ma uit la un serial de pe AXN numit Minti Criminale.
Heroes si Prison Break le-am vazut si eu super tari serialele nota 10 de la mine pentru alemandoua.
Va recomand urmatorul film : descarcati "9" (nine) este vorba despre o lume paralela cu a noastra este comedie,SF sh putina animatie
NeedMaran, 9 e un film nu e un serial, deci nu ai postat unde trebuie.
In orice caz, am cautat trailer-ul pentru filmul acesta dupa ce l-ai mentionat tu si mi-a amintit de un mic filmulet. Idee e aceiasi, o papusa prindre viata, dar povestea acestui filmulet este despre sacrificiul papusii. L-am pus mai jos si va recomand sa il urmariti, mai ales ca are doar 4 minute.
NIKERMAN (20.05.2012)
Mai nou,Pariu cu Viata e la putere...Si na,ma uit si eu si sincer e un Serial Musical foarte bun..Si cu siguranta mai sunt pe aici care se uita la Pariu cu Viata
Stiu 2 seriale destul de frumoase....Este vb despre Dr House (Nota 10) si Anatomia lui Grey(nota 9.5)
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim ci imbatranim cand incetam sa ne mai jucam"
Stiu 2 seriale destul de frumoase....Este vb despre Dr House (Nota 10) si Anatomia lui Grey(nota 9.5)
"Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim ci imbatranim cand incetam sa ne mai jucam"
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)