Am auzit la stiri,am vazut prin diferite reviste noi aceasta lege "ACTA".I-am auzit pe prietenii mei cum vorbeau despre onchiderea popularului site de socializare "facebook" din pricina acestei legi.
Ce inseamna "ACTA"?
Am auzit la stiri,am vazut prin diferite reviste noi aceasta lege "ACTA".I-am auzit pe prietenii mei cum vorbeau despre onchiderea popularului site de socializare "facebook" din pricina acestei legi.
Ce inseamna "ACTA"?
Avem si un editorial pe prima pagina: GameWay.ro - Jocuri, Forum, Reviews - ACTA intre dezinformare si adevar
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Pe scurt, ni se va fura internetul!
Respectă, şi vei fi respectat!
Nythil,acuma nu te supara pe mine,dar nu prea am nevoie de glume![]()
NeedMaran, acel video nu este o gluma, este chiar adevarul! Daca ACTA va intra in vigoare providerii de internet vor fi obligati sa dea autoritatilor toata activitatea noastra iar daca avem nereguli putem lua amenda sau chiar inchisoare.
Pai,si cine a adus in vigoare aceasta lege?Ca din cate am auzit pana acuma nu e de bine mai nimic.
Din cate am inteles, inca nu este in vigoare ACTA, se va vota in parlamentul european in iunie 2012. Daca vrei sa aflii mai multe citeste GameWay.ro - Jocuri, Forum, Reviews - ACTA intre dezinformare si adevar.
Nu e gluma,am semnat petitia online.Nu cred ca va intra in vigoare.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)