Eu in momentul de fata am un Nokia E71. Dar voi? Voi ce telefon aveti?
Eu in momentul de fata am un Nokia E71. Dar voi? Voi ce telefon aveti?
Respectă, şi vei fi respectat!
Bravo mai Bullet-ule :P Iar vi cu un thread interesant si destinzi atmosfera
Momenta am un kp500, stiu modelul E71. A avut si varumiu, frumos intradevar. Imi plac toate butoanele alea la el) ca scrii rpd mesajele
)
Eu am un Sony Ericsson C905. Un telefon bun, nu extraordinar, dar isi face treaba binisor. L-am ales in principal pentru camera de 8 megapixeli si de cand l-am cumparat parca am si telefon si camera video in acelasi timp. Ca sa va faceti o idee mai buna despre calitatea imaginilor, intrati in topicul cu imagini din Coltul artistic, toate imaginile pe care le-am pus acolo au fost facute cu telefonul. Si nu numai din punct de vedere calitativ sta bine camera foto (si video) ci si cantitativ; are multe caracteristici optiunale precum Smart Contrast, Best Pic, Smile Shuter sau diferite situatii predefinite care sa imbunatateasca fotografia. Blitul de asemenea face toti banii. O imagine facuta in intuneric total arata de parca ar fi facuta ziua. Per total cred ca e telefonul cu cea mai buna camera video/foto din categoria lui de pret.
Am Sony Ericsson Spiro.
![]()
Nu stiu de ce nu merge imaginea.
Fixed.
Eu am in momentul de fata un LG KP502
Asemanator cu al lui B.U.
![]()
Eu am un jaf de Nokia 1616-2.
![]()
Dar decat deloc e bun... are si lanterna.![]()
Am avut si eu mai demult un Nokia 6070 bun de nimic fara Bluetooth fara nimic.Si inregistram melodii pe telefon ca sa zica lumea ca am muzica =)).
Sony Ericsson Xperia X8
Un telefon genial, pe el intru si pe forum
).
Sony Ericsson Xperia X8 - Full phone specifications
NeedMran pe al meu nu merge nici sa inregistrez)
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)