Ce casti sa-mi iau? sa aiba o claritate foarte buna si un volum putin mai puternic.
Astept pareri.
Ce casti sa-mi iau? sa aiba o claritate foarte buna si un volum putin mai puternic.
Astept pareri.
Eu am casti CANYON cam de vreo 2 ani. Sunt casti cu microfon. Calitatea sunetului este foarte buna. Eu unul sunt multimult de acesta casti deoarece, eu cand ascult muzica, imi place sa am si putin bass. Iti recomand aceste casti !
Salut,
Daca iti trebuie castile pentru Gaming, iti recomand , castile de la Razer, doar ca sunt piperate, pentru buzunarul romanilor. Casti la fel de bune au si cei de la Logitech.
Dar pe perioada de criza ti-as recomanda niste A4Tech..Ultimele aparute de la A4tech, mi se par destul de bune si ca pret, si ca technologie.
De ce sa plâng , atunci când pot sa râd ? De ce sa urasc , atunci când pot sa uit?.
Nu conteaza de câte ori respiri , e important sa tai respiratia celor care te privesc si asculta!
Nu regret nimic niciodata, daca e de bine : e minunat ; daca e de rau : s-a intamplat. Daca azi mi-a fost greu, maine imi va fi bine.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)