Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Programe de tinut in calculator

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit Programe de tinut in calculator

In topicul acesta o sa postam fiecare programele pe care la tinem in calculator si care sunt necesare pentru o cat mai buna functionare a acestuia.
    O sa zic cateva acum si mai adaug pe masura ce mi le amintesc:
    AVG Free
    Photoscape
    Audacity
    7 Zip
    VLC
    BS Player
    Fraps
    Microsoft Office
    BitTorrent
    CCCP Codec
    FFDShow Codec

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

PhotoShop
    IZArc
    Kaspersky Internet Security
    VLC Media Player
    Winamp
    K lite pro Codec
    Strong DC++
    uTorrent
    DreamWaver
    Total Commander
    Nero
    Yahoo! Messenger
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Senior Member Avatarul lui cosareanu
    Data înscrierii
    09.04.2011
    Locație
    Constanta
    Posturi
    709

Implicit

Yahoo! Messenger
    Nero
    uTorrent
    Winamp
    VLC Media Player
    Google Chrome
    Daemon Tools
    HD ADeck
    winRaR
    BS.Player
    Ninja Pendisk
    Ultima modificare făcută de cosareanu; 11.06.2011 la 12:15.

Member Avatarul lui Sawyer
    Data înscrierii
    12.05.2011
    Locație
    Prin viaţă
    Posturi
    51

Implicit

Văd că majoritatea de mai sus aveţi antivirus/suită de securitate.
    Eu personal, nu folosesc aşa ceva, sunt foarte stresanţi, consumă resurse, şi asta pentru nimic.
    Îmi ţine câteva luni de fiecare dată până să îl reinstalez, dar nu de la viruşi, îl reinstalez pentru că funcţionează greu din cauză că îl tot încarc.
    Instalez multe programe, tot felul de aplicaţii, şi în timp, funcţionează din ce în ce mai greu.
    Asta e părerea mea, poate vouă vă e frică de virusi, eu sunt atent ce downloadez, şi rar iau un virus, dacă ştiţi că sunteţi un pericol, daţi numai de viruşi, ar fi bun un anvivirus, dar tot mai bine e fără, părerea mea.
    De fapt, eu nu îl reinstalez, şi dau restore la backup.
    Backup-ul este făcut imediat cupă un fresh install de windows, şi am instalat şi ceva programe pe el, care îmi sunt necesare, acum am ajuns exact la subiectul acestui topic.

Aceste programe îmi sunt foarte folositoate.

Winamp - îl folosesc de foarte mult timp, niciodată nu m-am gândit să schimb player-ul de muzică.
    BSPlayer - la fel ca Winamp, merge perfect împreună cu pachetul de codecuri K-Lite, îmi redă orice.
    Daemon Tools - Folosesc o versiune mai veche, cele noi sunt prea complicate, dacă îmi aduc aminte, îţi pune o bară mare, sau o interfată complicată. De ce să folosesc aşa ceva, când pot avea în Taskbar o iconiţă, şi cu 2 click-uri am montat imagine. E vorba de V3.47.
    Mozilla - Un browser bun, consumă cam multe resurse faţă de celelalte browsere, dar merită. Îmi place mult Bookmark la el, îl folosesc foarte mult, am bara sus plină, plus multe alte avantaje.
    uTorrent - E obligatoriu, e cel mai folosit program de mine, după Mozilla, e simplu şi la obiect, am încercat odată BitComet, consumă multe resurse, o interfată cuc tot felul de prostii prin ea, plugins cu rating şi multe alte lucruri inutile, cel puţin pentru mine, pe când uTorrent consumă puţine resurse, interfaţă simplă. Consumul de resurse variază în funcţie de numărul de torente, în acest moment am aprox 700 torente, dacă aş folosi BitComet, cred că ar crăpa tot.
    PowerDVD - Foarte bun pentru redarea DVD-urilor, la fel ca mai sus, îmi plac versiunile noi, folosesc versiunea 5.0, la fel ca la Daemon Tools, din 2-3 click-uri am dat drumu la film, în plus, nu consumă multe resurse.
    Nero - La fel, o versiune veche, v6, acelaşi motiv, simplu şi la obiect, interfaţă simplă, face ce îi cer, totul rapid şi fără consum mare de resurse.
    Subtitle Workshop - Nu e foarte necesar, dar e folositor pentru mine, dacă am o subtitrare decalată, o rezolv rapid.
    Notepad++ - Perfect pentru editări HTML/PHP, e bun pentru orice limbaj. E simplu, nu consumă multe resurse, de exemplu Dreamweaver, consumă mult mai multe resurse, e mult mai uşor de lucrat cu începătorii în HTML/PHP, dar e mai bun Notepad++, înceţi mai uşor dacă scri manual linie cu linie.
    Photoshop CS3 - Nu sunt avansat, îl folosesc pentru lucruri simple, resize, border, un text, şi cam atât, dar am mare nevoie de el, fără el nu aş putea face acele lucruri exact cum doresc.
    WinRar - Am folosit un timp PowerArchiver, dar am ajuns la concluzia că WinRar e mai bun.
    Microsoft Office 2002 - La fel ca mai sus, aceaşi poveste cu versiunile vechi.
    Foxit Reader - Un PDF Reader perfect fată de Adobe. Adobe consumă foarte multe resurse, şi face ce face şi Foxit.
    Şi cel mai important Acronis True Image
    Cu el fac backup-ul, fără el nu aş putea da restore la Windows cu toate aceste programe, în doar 7-8 minute

Mai am şi alte programe care sunt necesare, dar mie, nu cred că şi vouă, este vorba de diferite programe de editare video, muxare, demuxare, mă mai ocup cu modificarea DVD-urilor, adăugare subtitrări, editare meniuri, şi multe altele.
    Am scris aici o poveste, când trebuia să scrie doar câteva programe, dar am zis să înţelegeţi şi de ce le folosesc, nu numai ce folosesc.

Cheers!
    ALL TIME STATS: Half Life 1: hl.gameway.ro
    Score: 2725
    Minutes Played: 605
    Score per Minute: 4.5
    Rank on Server: #110 out of 13132

Senior Member Avatarul lui BestKiller
    Data înscrierii
    26.06.2011
    Posturi
    107

Implicit Programe care fac calculatorul sa mearga mai repede

Am creat o lista cu programele necesare pentru o functionare cat mai buna a calculatorului:

Ca antivirus,cel mai bun este AVG 2011 Free Edition pentru protectia virusilor
    Ca program de curatare este AVG Pc Tune-Up 2011 care functioneaza impreuna cu Anti-Virusul
    Ca Program de downloadat torrente cel mai bun e UTorrent(de preferinta cea mai noua versiune)
    Ca browser,cred eu cel mai bun e Google Chrome
    Ca program de vizionare filme folositi KMPlayer
    Ca program de muzica utilizati Aimp orice versiune
    Si,ca convertor filme/muzica/videoclipuri folositi Format Factory

Moderator Avatarul lui GlonT
    Data înscrierii
    19.04.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    974
    Mesaje blog
    1

Implicit

Sunt de acord cu uTorrent si cu Google Chrome. Insa ca anti-virus eu folosesc Avira AntiVirus si crede-ma, nici macar 1% din RAM-i nu imi consuma. Ca program de vizionat filme folosesc Mplayer iar pentru muzica folosesc VLC Media Player. Convertor nu folosesc deloc.
    Respectă, şi vei fi respectat!

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    491

Implicit

Eu folosec uTorrent .Opera dar cel mai bun Antivirus mi se pare Avast ultima versiune pe care o amj eu
    La muzica folosesc Winamp , la filme KMPlayer ai nici eu nu folosesc convertor

Senior Member Avatarul lui BestKiller
    Data înscrierii
    26.06.2011
    Posturi
    107

Implicit

GlonT nu conteaza prea mult ca nu mananca resurse conteaza cum curata virusii

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Best Killer, era deja un topic in care sa punem programe pe care le folosim pentru functionarea optima a PC-ului. O sa mut toate posturile acolo.
    Btw, Paolo, daca spui ceva sustine cu argumente.

Senior Member Avatarul lui CourteZ
    Data înscrierii
    10.07.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    161

Implicit

Eu sunt de acord cu Sawyer. Nici eu nu folosesc antivirus si pot spune ca pc-ul se misca foarte bine. Eu oricum dupa vreo 10 luni imi reinstalez windows-ul.
    Programele pe care le folosesc sunt:
    -PhotoShop
    -Adobe Reader
    -Nero 7
    -Video Lan (VLC)
    -Winrar
    -Daemon Tools
    -Messenger
    -The Weather Channel Desktop (un program foarte bun pentru vreme, il recomand)
    -Google Chrome

Am sa dau edit pe masura ce imi mai bag programe..

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •