Cred ca toti jucatorii de FPS, care se respecta au jucat Crysis. In sfarsit a venit si partea a doua. Cateva poze cu inceputul jocului.
Cred ca toti jucatorii de FPS, care se respecta au jucat Crysis. In sfarsit a venit si partea a doua. Cateva poze cu inceputul jocului.
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Un joc frumos, insa nu merita numele de Crysis 2.
Adica, cel putin nanosuitul se resetaza de mai multe ori decat vechiul meu calculator cu MSDos.
Ai dreptate D-Man, l-am inchis dar e aproape ca acelasi Crysis 1. Adica aceleasi misiuni pe un alt teren si asa se intampla cam in toate jocurile sa salvezi oameni si la sfarsit the Big Boss, nu am dreptate?
Grafic este mai slab decat prima parte, datorita portarii pe console. Esti mult prea limitat, in actiunile pe care le poti face. Iar povestea, este foarte slaba.
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.
Jocul necesita o placa video si un procesor incredibil nu toti il pot juca dar ce ce pot juca jocul sunt norocosi.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)