Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Crysis 2

Senior Member Avatarul lui prase
    Data înscrierii
    15.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    238

Implicit Crysis 2

Cred ca toti jucatorii de FPS, care se respecta au jucat Crysis. In sfarsit a venit si partea a doua. Cateva poze cu inceputul jocului.
    Miniaturi atașate Miniaturi atașate Crysis 2-crysis2-2011-03-26-17-56-10-54-jpg   Crysis 2-crysis2-2011-03-26-17-52-41-83-jpg   Crysis 2-crysis2-2011-03-26-18-58-35-83-jpg   Crysis 2-crysis2-2011-03-26-17-52-57-17-jpg  
    "Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.

Administrator Avatarul lui leto
    Data înscrierii
    04.07.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    414
    GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

Un joc frumos, insa nu merita numele de Crysis 2.
    Adica, cel putin nanosuitul se resetaza de mai multe ori decat vechiul meu calculator cu MSDos.

Member Avatarul lui KGB-force
    Data înscrierii
    09.04.2011
    Posturi
    46

Implicit

Ai dreptate D-Man, l-am inchis dar e aproape ca acelasi Crysis 1. Adica aceleasi misiuni pe un alt teren si asa se intampla cam in toate jocurile sa salvezi oameni si la sfarsit the Big Boss, nu am dreptate?

Senior Member Avatarul lui prase
    Data înscrierii
    15.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    238

Implicit

Grafic este mai slab decat prima parte, datorita portarii pe console. Esti mult prea limitat, in actiunile pe care le poti face. Iar povestea, este foarte slaba.
    "Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    491

Implicit

Jocul necesita o placa video si un procesor incredibil nu toti il pot juca dar ce ce pot juca jocul sunt norocosi.

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

Citat Postat în original de prase Vezi post
    Grafic este mai slab decat prima parte, datorita portarii pe console. Esti mult prea limitat, in actiunile pe care le poti face. Iar povestea, este foarte slaba.
    Grafic, nu prea. Chiar cu ultimul patch isi atinge limitele, si chiar e deplin in materie de grafica.
    Ce imi place la el e combinatia de FPS-Action.
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •