Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Mouse

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    491

Implicit Mouse

Va rog spuneti si mie ce e mai bine sa am?
    Mouse cu fir sau fara fir?
    Va rog ajutati-ma

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

gramatica
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    491

Implicit

scuze...

Moderator Avatarul lui GlonT
    Data înscrierii
    19.04.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    974
    Mesaje blog
    1

Implicit

Depinde ce vrei sa faci.
    Daca vrei doar sa umbli pe messenger, facebook, youtube etc., poti folosi un mouse fara fir pentru ca e mult mai fain.
    Insa daca vrei sa te joci Counter Strike sau alte jocuri as recomanda un mouse cu fir. Am avut odata mouse fara fir si nu puteam nici cum sa ma joc pentru ca se misca foarte rau.
    Respectă, şi vei fi respectat!

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

Mousele wireless din cauza ca datele se trasmit prin aer, au o intarziere foate mare! De aceea un mouse wireless cum a spus si glont nu e bun pentru jocuri. Insa in afara de a alege un mouse cordless sau wireless, trebuie sa te gandesti si cati DPI sa aiba mousele. Un DPI mai mare asigura o precizie mai buna a pointer-ului.Dar cu cat un mouse are mai multi DPI cu atat e mai scump. Si bine inteles eu aici vorbeam de mouse pe USB 2x nu de mouse pe PS/2.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Nu prea sunt de acord cu faptul ca mouse-ul wireless are intarziere mare. Chiar mi-am luat unul acum 3 sau 4 zile si nu am observat nici o diferenta intre cel cu fir si cel fara. M-am jucat chiar si Counter Strike cu el si nu am avut nici o problema. Cred ca depinde cum a spus si Low de mouse. Al meu nu a fost foarte scump. Am platit 75 de lei pe un pachet tastatura+mouse (ambele de la 4Tech), si cum spuneam nu am sesizat nici o diferenta.
    Deci, NeedMaran iti sugerez sa iti iei wireless. Poate o sa fie si o intarziere dar oricum cred ca va fi nesemnificativa si va veni de la distante de peste 2 metri.In orice caz avantajul de a nu mai avea fir (fir care oricum de multe ori e prea scurt si se poate rupe) face toti bani. De cand mi-am luat wireless-ul pot sa stau fara probleme intins in pat si sa lucrez la calculator, chiar sa ma si joc.

Moderator Avatarul lui GlonT
    Data înscrierii
    19.04.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    974
    Mesaje blog
    1

Implicit

Da Bogdan, ai dreptate. Insa mouse-ul wireless are si un dezavantaj. Din cand in cand trebuie sa il mai incarci pentru ca ramane fara energie. Cum ar fi in timpul unui meci de Counter Strike sa ramai fara energie la mouse? (ma refer la o situatie ce s-ar putea intampla mie). Total fara sens. De aceea eu folosesc mouse cu fir, si nu este cum ai zis tu, cu fir scurt, dimpotriva, este destul de lung si nu ma incurca deloc. Parerea mea este ca mouse cu fir este mai bun !
    Respectă, şi vei fi respectat!

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

sa nu mai punem faptul ca daca e pe baterii trebuie sa scoti bateriile din el daca nu intri 2 zile la el (am inteles ca au scurgeri dese bateriile alea)
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Vezi post
    Nu prea sunt de acord cu faptul ca mouse-ul wireless are intarziere mare. Chiar mi-am luat unul acum 3 sau 4 zile si nu am observat nici o diferenta intre cel cu fir si cel fara. M-am jucat chiar si Counter Strike cu el si nu am avut nici o problema. Cred ca depinde cum a spus si Low de mouse. Al meu nu a fost foarte scump. Am platit 75 de lei pe un pachet tastatura+mouse (ambele de la 4Tech), si cum spuneam nu am sesizat nici o diferenta.
    Deci, NeedMaran iti sugerez sa iti iei wireless. Poate o sa fie si o intarziere dar oricum cred ca va fi nesemnificativa si va veni de la distante de peste 2 metri.In orice caz avantajul de a nu mai avea fir (fir care oricum de multe ori e prea scurt si se poate rupe) face toti bani. De cand mi-am luat wireless-ul pot sa stau fara probleme intins in pat si sa lucrez la calculator, chiar sa ma si joc.
    Te bag cu mine la un half-life si iti arat ca nu te misti atat de repede cu acel mouse. Prin aer datele se transmit de 10 ori mai incet decat prin cablu.Daca vrei facem un test.Mousele whireless merge aproape pe aceiasi frecventa ca si bluetooth-ul. Fa o transmisie intre 2 pc.uri prin bluetooth sa vedem ce viteza ai. si eu o sa aduc un cablu de retea sa legam pc.urile intre ele(fara switch) si transferam aceleasi date de la unul la altul.Viteza LAN.ului este aprox egala cu cea a USB.ului.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    491

Implicit

Dar nu inteleg ce legatura au acele mouse-uri "speciale" la CS sau la HL te ajuta sa joci mai bine?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •