Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Ce placa de baza aveti in calculator?

Administrator Avatarul lui leto
    Data înscrierii
    04.07.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    414

Implicit Ce placa de baza aveti in calculator?

Ce placa de baza aveti in calculator? Sunteti multumit de ea?
    Cu ce placi de baza ati avut probleme?
    GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .

Senior Member Avatarul lui prase
    Data înscrierii
    15.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    238

Implicit

Interesant thread! De vreo luna folosesc o placa Sapphire Pure Fusion Mini E350, cu procesor integrat AMD E350, precum si placa video on board ATI 6310. Deocamdata nu am intalnit nici un fel de probleme, dar niciodata nu este prea tarziu.
    Placi de baza am avut foarte multe modele si cam de la toti producatorii mari. Cele mai multe probleme le-am intalnit la placile de baza ASROCK (mai ales de incompatibilitate si nu numai). Dar am avut probleme si cu placi Gigabyte, Soltek (inainte sa dispara), foarte rar Asus sau MSI, niciodata nu am avut probleme cu placi de baza INTEL.
    "Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.

Senior Member
    Data înscrierii
    24.11.2010
    Posturi
    103

Implicit

De vreo doi ani, Gigabyte GA-EP43-DS3L, am luat-o pentru că nu prea îmi permiteam altceva atunci dar sunt mulțumit pentru că nu am avut probleme. A ținut și ține un e5200 dus la 3.4 fără probleme de stabilitate.

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

Eu am Gigabyte GA-P31-S3G de cand mi-am cumparat sistemul asta (de prin iarna 2008) si sincer sunt multumit de ea, insa ce nu prea sunt multumit e ca am decat doua sloturi de RAM
    Ultima modificare făcută de The D-man; 03.08.2011 la 20:13. Motiv: si moderatorii gresesc...
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Administrator Avatarul lui leto
    Data înscrierii
    04.07.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    414

Implicit

The D-man cum adica ai decat sloturi de RAM?
    Si eu tot Gigabyte am avut pe ultimele 3-4 calculatoare si nu am avut probleme cu ele, fie ca am avut procesor Intel sau AMD. Deci si eu recomand Gigabyte.
    GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

m-am rectificat (se pare ca atunci cand ma grabesc sar cuvinte)
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Senior Member Avatarul lui CourteZ
    Data înscrierii
    10.07.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    161

Implicit

Recomand Gigabyte !

P.S. Toti gresim ..

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

Citat Postat în original de prase Vezi post
    Interesant thread! De vreo luna folosesc o placa Sapphire Pure Fusion Mini E350, cu procesor integrat AMD E350, precum si placa video on board ATI 6310. Deocamdata nu am intalnit nici un fel de probleme, dar niciodata nu este prea tarziu.
    Placi de baza am avut foarte multe modele si cam de la toti producatorii mari. Cele mai multe probleme le-am intalnit la placile de baza ASROCK (mai ales de incompatibilitate si nu numai). Dar am avut probleme si cu placi Gigabyte, Soltek (inainte sa dispara), foarte rar Asus sau MSI, niciodata nu am avut probleme cu placi de baza INTEL.
    Mda stiu la ce te referi cu Asrock, sunt asa de prost confectionate, capacitoare dintre cele mai proaste....de aceea sunt si ieftine, avand capacitoare facaute de china, nefiind cu tantal sau ne fiind RockSolid... defazeaza extraoridinar de mult frecventele, iar procesorul oricat s-ar chinui sa le sincronizeze....nu poate, de aceea apar probleme cu ele f mari. Acum am vazut ca au inceput si cei de la AsRock sa foloseasca capacitoare RockSolid(carcasa de aluminiu si electrolit foarte bun care nu se vaporizeaza repede). Cred ca incep si ei sa realizeaze ca prea multi i-au injurat.
    Eu detin un ASUS cu procesor INTEL T5800 DC 3 Ghz 1066 Mhz 5Mb cache, nu mai stiu exact modelul, dar e o placa de baza care acepta ram pe DDR2 pana la 1066 Mhz fara overclocking. Majoritatea placilor care sunt pe ddr2 accepta 1066 Mhz doar prin overclocking. Sincer mi-au trecut prin mana destule placi de de baza, cele mai bune si cel mai bine configurate mi s-au parut cele de la ASUS si gigabyte. Dar dupa cum vedeti au si preturi destul de piperate si la placile decente.Dar eu sunt de parere ca mai bine cumperi una si buna la un pret mai piperat decat sa schimbi vreo 2-3 placi si sa ajungi la concluzia ca ai dat pe ele mai mult decat face una decenta de la asus sau gigabyte.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Moderator Avatarul lui ccastilio
    Data înscrierii
    01.04.2011
    Locație
    Satu - Mare
    Posturi
    303

Implicit

Ce placa de baza aveti in calculator?
    I7
    Sunteti multumit de ea?
    Da, rupe tot
    De ce sa plâng , atunci când pot sa râd ? De ce sa urasc , atunci când pot sa uit? .
    Nu conteaza de câte ori respiri , e important sa tai respiratia celor care te privesc si asculta!
    Nu regret nimic niciodata, daca e de bine : e minunat ; daca e de rau : s-a intamplat. Daca azi mi-a fost greu, maine imi va fi bine .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •