Logitech am si eu ,dar nu arata asa ca cel din poza ,este mai diferit.
Logitech am si eu ,dar nu arata asa ca cel din poza ,este mai diferit.
Eu am Genius GM-03006P cu laser. Il am cred ca de vreo 4 ani. Sunt foarte multumit de el deoarece si dupa 4 ani merge perfect !
Eu sincer nu am incredere in mous-ul fara fir.
Dupa parerea Genius si Logitech au cele mai bune periferice!
Salut,
In primul rand, diferenta dintre mouse-ul cu cablu si cel fara cablu, este destul de mare, deoarece viteza de raspuns conteaza foarte mult in jocurile gen HL/CS sau alte moduri de genul. Pot sa spun ca diferentza o face:
-viteza de raspuns
-tipul usb-ului (USB, USB2 "cel placat cu aur, sau alte conductoare mult mai rapide" )
-cati DPI, are mouse-ul respectiv .. Depinde de rezolutia monitorului si alti factori , pentru a functiona acel mouse, la capacitatea maxima .
Daca doresti sa iti achizitionezi, mouse pentru gaming, iti recomand modelele de la:
-A4tech (ultimele modele , 3500 dpi, sau ceva de genul , au si un pret acceptabil )
-Razer (detine cele mai bune mouse-uri din lume, doar ca parerea mea, sunt cam piperate, pentru buzunarul nostru )
-Microsoft Habu
-Modelele de la Gigabyte, cele cu 1600 dpi sau mai mult,
-Si nu in ultimul rand, modelele de la Logitech (modelele, g5, mx-urile )
Eu detin un Razer deathadder 2, il am cam de 4 luni si nu am nici o problema cu el , ( eu l-am primit, nu sunt atat de disperat sa dau atatia bani pe un mouse )
Sper ca te-am ajutat.
De ce sa plâng , atunci când pot sa râd ? De ce sa urasc , atunci când pot sa uit?.
Nu conteaza de câte ori respiri , e important sa tai respiratia celor care te privesc si asculta!
Nu regret nimic niciodata, daca e de bine : e minunat ; daca e de rau : s-a intamplat. Daca azi mi-a fost greu, maine imi va fi bine.
Dude ce alte conductoare conduc mai bine curentul electric decat aurul? :|
Din cate stiu eu nu mai e nici unul. Si alta treaba e ca la mouse curentii sunt f mici, asa ca poate fii cablul si din sarma gimpata ca la fel va merge tu nu vei simti nici o diferenta. Chestia cu aurul e fitza, nici decum o necesitate.
"Did you just fall?"
"No. I attacked the floor".
"Backwards?"
"I'm freaking talented!"
wa...ce ziceti e bun mouse x7 3600 dpi laser anti-vibrate pt hns??
Eu am acuma a4tech X7 Oscar Gaming 2000 dpi,fir...Dar vad ca in loc de 2000 imi apare 3000...merge treaba)
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)