Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Imi cumpar placa video...dar care?

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

Da prase sunt stundent la inginerie electrica. Oricat mi-ai spune tu mie ca DDR3 consuma mai putin ca DDR2 nu te cred si iti spun si de ce. Frecventa la care lucreaza DDR3 este mult mai mare decat DDR2 o oscilatie mai rapida. Rezulta un curent mai mare consumat din simpla retatie ca UxI=P adica U (tensiunea=12V si 5V) si I (curetul care este direct proportional cu frecventa de lucru a DDR-ului) reiese ca puterea (masurata in Watts) o sa fie direct proportionala cu frecventa. Oricum daca esti pasionat de electronica poti usor sa iti determini singur consumul sursei, care in unele cazuri pe site-uri sunt eronate.
    Revenind la subiectul cu DDR2 si DDR3 le-am studiat la scoala la arhitectura calculatorului. Daca am lua dupa ce ai spune tu, ar insemna ca DDR2 consuma mai putin ca DDR si DDR ar consuma mai putin ca SDR ceea ce e gresit. Studiaza arhitectura ramilor si ai sa intelegi de ce. Singurul mod in care DDR3 consuma mai putin ca DDR2 este ca DDR3 sa fie o singura placa pe soket sa zicem de 4Gb si pe DDR2 sa fie 4 Gb formati din 4 placi de RAM.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Senior Member Avatarul lui ZooM
    Data înscrierii
    07.04.2011
    Locație
    Romania/GameWay
    Posturi
    149

Implicit

Sa mor daca am inteles ceva)..GJ LOW

Senior Member Avatarul lui NeedMaran
    Data înscrierii
    02.07.2011
    Locație
    Romania/Constanta
    Posturi
    487

Implicit

iati Nvidia 8800GT eu dinaia am

Senior Member Avatarul lui The D-man
    Data înscrierii
    08.09.2010
    Locație
    Grota
    Posturi
    359

Implicit

daca tot imi iau, am zis sa iau 9800GT/GTX,sa fac un pas major...sau daca gasesc 8800GTX varianta 856VRam
    "Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •