Fallout: New Vegas - o reintoarcere la ceea ce a fost Fallout 1 & 2
Pentru mine a fost jocul anului 2010.
Nota: 9.5/10
Fallout: New Vegas - o reintoarcere la ceea ce a fost Fallout 1 & 2
Pentru mine a fost jocul anului 2010.
Nota: 9.5/10
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Bulletstorm - A fost un joc fun
Nota: 9/10
Super Mario.... pe jocul pe televizor
Nota: nu cred ca vreti sa stiti!![]()
"Did you just fall?"
"No. I attacked the floor".
"Backwards?"
"I'm freaking talented!"
Trec printr-o perioada mai old school, daca-mi permiteti.
Joc: Half-Life 1, Heroes 3, GTA 3 si... mult Solitaire.
Note: 10, 10, 10, 10
E ceva subiectiv, sunt sigur, dar sunt 4 jocuri diferite, cu idei foarte simple care au revolutionat industria si ne-au adus la nivelul jocurilor de astazi. Pentru acest lucru si pentru nostalgie le acord 10.
Recomand oricui sa le scoata si sa reinceapa, e ca o intoarcere in timp.
TAU GUN ACE
hl.gameway.ro
Un joc care nu are nevoie de prezentare: Plants vs Zombies. Nota 10. Versiune disponibila si prin Chrome Web Store (versiune Free Trial). Si un link catre acesta.
https://chrome.google.com/webstore/d...ahiimlikdpnina
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.
Ultimul joc jucat: NFS Porsche 2000.
Nota 10 (pentru vremea lui).
Este un joc reusit.... cu o tema buna![]()
"Did you just fall?"
"No. I attacked the floor".
"Backwards?"
"I'm freaking talented!"
Cysis 2
S-a indepartat mult de la directia trasata de primul Crysis, o varza totala jocul.
Nota: 6.5/10
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Nu stiu daca as spune ca este varza totala, dar oricum s-a indepartat de primele 2.
Oricum portarea pe console isi spune cuvantul....a ajuns sa se poata juca full hd setari high fara probleme pe placi grafice relativ slabe cum este Ati HD5570.
LE: In ultimul timp am jucat DRAWN: THE PAINTED TOWER - un cinematic adventure. Nota: 9.
Ultima modificare făcută de prase; 16.04.2011 la 12:53.
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.
Portal 2 = Portal 1 + grafica imbunatatita + 40 Euro
In rest la fel de fun si relaxant ca primul.
7.5/10
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)