Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Artwork Fable III

Senior Member Avatarul lui prase
    Data înscrierii
    15.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    238

Implicit Artwork Fable III

Dupa cum stiti acum o luna Lionhead Studios a lansat versiunea pentru PC a jocului Fable III, dupa lansarea din luna octombrie a versiunii Xbox360. Iata mai jos cateva artwork-uri din acest joc.
    Enjoy!
    Miniaturi atașate Miniaturi atașate Artwork Fable III-ss_preview_elf_08-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_07-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_10-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_11-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_09-jpg  

"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.

Senior Member Avatarul lui prase
    Data înscrierii
    15.10.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    238

Implicit

Imi cer scuze pentru dublu post, dar mai atasez cateva artwork-uri!
    Miniaturi atașate Miniaturi atașate Artwork Fable III-ss_preview_elf_01-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_04-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_06-jpg   Artwork Fable III-ss_preview_elf_02-jpg  
    "Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile" - Charles Darwin.

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Am gasit si eu cateva:
    Miniaturi atașate Miniaturi atașate Artwork Fable III-57284_fable3-conceptart-01_normal-jpg   Artwork Fable III-fable3concept-jpg   Artwork Fable III-fable3concept-1-jpg   Artwork Fable III-fable3concept-2-jpg   Artwork Fable III-fable3concept-5-jpg  

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •