Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Need for Speed: The Run

Administrator Avatarul lui LowhearT
    Data înscrierii
    23.02.2011
    Posturi
    724
    Mesaje blog
    1

Implicit

Problema cu incarcatul nu cred eu ca o sa se schimbe, si la shift dura destul de mult sa se incarce, si cu procesor dual core si cu 3 Gb ddr3, tot dura sa se incarce destul de mult, are multe fisiere de incarcat in memorile, vorba lui 'The D-man' daca ar scoate si ei niste jocuri la un an doi diferenta ar fii mai calumea, prea 'arunca' in noi cu jocuri care ne depasesc bugetul de upgrade la pc-uri. Serios acum.
    "Did you just fall?"
    "No. I attacked the floor".
    "Backwards?"
    "I'm freaking talented!"

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Low, ideea e ca pe cei de la EA nu ii intereseaza ca noi, romanii nu ne permitem sa facem un upgrade anual la PC, pentru ca oricum piata romaneasca a jocurilor e ca si inexistenta. Conteaza ca in tarile dezvoltate sunt destui bani incat sa se cumpere atat jocul cat si sitemele necesare pentru a il rula. Probabil ca producatorii se gandesc "De ce sa facem un joc mai bine optimizat, cu cerinte mai mici daca oricum cei care il cumpara isi permit PC-uri care sa suporte fara probleme jocul?" Ar insemna o cheltuiala in plus pentru ei, care oricum nu ar fi acoperita de banii primiti in urma achizitionarii jocului de cei cu PC-uri mai slabe (care probabil nu l-ar cumpara nici daca ar indeplini cerintele de sistem).
    In orice caz, cerintele nu mi se par exagerate, asta daca tinem cont de celelalte jocuri de la ora actuala. Battlefield 3, Skyrim, Modern Warfare 3, Saints Row 3, Assassins Creed: Revelations, toate au cerinte cel putin la fel de mari. Oricum, pentru mine cerintele astea foarte mari nu sunt o problema, avand in vedere ca un foarte mare numar de jocuri lansate in ziua de azi sunt proaste. Mai bine joc titluri vechi de cativa ani, macar stiu ca merita.

Senior Member
    Data înscrierii
    24.11.2010
    Posturi
    103

Implicit

Jocurile NFS nu au avut vreodată cerințe exigente, tocmai pentru că sunt pentru mase (mă rog, nu Shift, dar asta e altă discuție), acum sunt un pic peste medie dar tot nu le-aș numi cerințe mari de sistem. 9800 GT e cam același lucru cu 8800GT, care era o placa bună acum, câți ani? Că cele recomandate sunt mari e de așteptat, dar și acolo văd 560 GTX, care cu foarte puțin peste 460 GTX, o placa video medie. Nu mai exagerați. Chiar în ultima vreme, cum consolele au rămas aceleași de atât timp, cerințele de sistem ale jocurilor multiplatform sunt mai mult decât decente. Presupunând că nu aveți pretenții să jucați Full HD.

Problema e că s-au scumpit componentele, cine a făcut upgrade acum 1 an a ieșit în avantaj.
    Ultima modificare făcută de TG06; 25.10.2011 la 14:08.

Administrator Avatarul lui leto
    Data înscrierii
    04.07.2010
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    414
    GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •