Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Recomandari jocuri

Super Moderator Avatarul lui Bogdan
    Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Mount & Blade, Gothic 1&2, Arx Fatalis, Fallout 3 (nu sunt sigur ca o sa iti mearga, dar daca da, incearca si New Vegas), Elder Scrolls: Morrowind, Knights of the Old Republic, Vampire: The Masquerade. Nu stiu daca iti plac RPG-urile mai vechi, cu grafica 2D si perspectiva top-down. As avea mai multe variante in cazul asta.

2. The Following User Says Thank You to Bogdan For This Useful Post:

GlonT (11.12.2011)

Moderator Avatarul lui GlonT
    Data înscrierii
    19.04.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    974
    Mesaje blog
    1

Implicit

Gothic 1 si 2 cred ca le-am terminat, am jucat si Gothic 3 dar mergea destul de rau.
    Fallout 3 am jucat dar la fel imi mergea rau, in timpul luptei cand intram in VATS, se misca ingrozitor.
    Celelalte jocuri le voi incerca. Deocamdata ma joc un joc numit Archangel, este din 2002, deci destul de vechi, dar imi merge bine si este destul de fain.
    In legatura cu RPG-urile mai vechi, nu pot spune sigur daca imi vor placea sau nu, dar daca vrei imi poti spune cateva.
    Multumesc!
    Respectă, şi vei fi respectat!

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

In cazul asta, arunca pentru inceput un ochi peste Diablo, primele Fallout-uri si Neverwinter Nights. Daca te atrag macar cat de cat mai incearca si Baldur's Gate, Planescape Torment si Icewind Dale.

De fapt, daca ma gandesc mai bine, incearca Nox, Sacred, Fable si inca unul al carui nume nu mi-l amintesc momentan.

Junior Member
    Data înscrierii
    01.10.2011
    Posturi
    7

Implicit

As vrea recomandari pentru
    Windows XP Service pack 2
    Intel Celeron 2.0 GHz
    748 MB RAM
    NVIDIA GeForce FX 5200 124 MB Of RAM

Jocuri tip Actiune,Aventura,Curse,Sport

Moderator Avatarul lui GlonT
    Data înscrierii
    19.04.2011
    Locație
    Sibiu
    Posturi
    974
    Mesaje blog
    1

Implicit

Poti incerca Doom 3, Gothic 1, Gothic 2, Archangel, Diablo 2, Dungeon Siege 2, Dungeon Siege Legends of Aranna, FIFA 2007-2008, Halo, MechCommander 2, Minecraft, Need For Speed Most Wanted, Need For Speed Underground 1 & 2, Rise of Nations, Worms 4 Mayhem.

Toate astea sunt din lista mea de jocuri instalate in PC la moment. Cred ca iti vor merge toate, pentru ca si eu am un sistem aproape ca al tau, numai unpic mai bun. Spor!
    Respectă, şi vei fi respectat!

Data înscrierii
    29.04.2011
    Locație
    Far Far Away
    Posturi
    484
    Mesaje blog
    10

Implicit

Citat Postat în original de AnTuRaJ Vezi post
    As vrea recomandari pentru
    Windows XP Service pack 2
    Intel Celeron 2.0 GHz
    748 MB RAM
    NVIDIA GeForce FX 5200 124 MB Of RAM

Jocuri tip Actiune,Aventura,Curse,Sport
    Solitaire, Minesweeper, Freecell, Hearts. Pacat ca nu ai Win Vista sau 7, puteai sa incerci Purble Place, super joc, simulator 100%.

Serios acum, invata si tu sa zici te rog, ca nu e nimeni obligat sa iti raspunda tie.

RaS
    RaS este deconectat
    Junior Member
    Data înscrierii
    26.03.2012
    Posturi
    15

Implicit

iti recomand eu niste jocuriai metin2....daca nu vrei ceva online...incerca assasin screed 2 spiderman 3 e ff greu are grafica foarte buna....crysys 2 prototype si fifa07 08 09 etc.....

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •