Prototype-dupa mine are grafica foarte cu buna cu o poveste foarte tare.
Nota: 10.
Prototype-dupa mine are grafica foarte cu buna cu o poveste foarte tare.
Nota: 10.
Burnout Paradise: The Ultimate Box- 9/10
Unul dintre cele mai distractive jocuri pe care le-am jucat (oricum cel mai distractiv joc cu masini). E un joc de care nu te plictisesti, mai ales daca joci in multiplayer (chiar si hot seat-ul e foarte incitant).
Si ce grafica! Eu l-am jucat pe setari medii si tot arata superb (masinile arata bine chiar si cand se fac praf).
Nici partea de sunet nu e rea, din contra. Soundtrack-ul contine o sumedenie de melodii si e destul de divers, cel putin pentru mine, la fel si sunetele produse de motoarele bolizilor.
De partea de gameplay nu mai zic nimic. Decat ca e fara cusur.
Daca nu l-ati jucat inca va recomand sa o faceti cat mai repede, pentru ca nu stiti ce pierdeti!
Half-Life 2 Episode 2 3D [Stereoscopic]
Nota joc: 9/10
Claritate 3D: 8/10
"Did you just fall?"
"No. I attacked the floor".
"Backwards?"
"I'm freaking talented!"
Joc: Half Life, Starcraft, Age of Empires (pot spune ca este cel mai reusit shooter ever, cat si Starcraftul si Age of Empires ca strategie).
Nota: a big ten for all.
Gears Of War - 9.20
O portare destul de reusita (poate cea mai reusita de pe Xbox pe PC) care are tot ce ii trebuie.
Pe scurt:
Grafica- 10 (e uimitoare tinand cont ca a aparut in 2008)
Sunet- 9
Gameplay- 9 (demential)
Storyline- 9
Impresia finala- 9
"Tacerea eterna a acestor spatii infinite ma inspaimanta"
Test Drive Unlimited - nota 8.5.
Un joc destul de bun per ansamblu. Grafica e foarte buna si se misca foarte bine pe PC-ul meu care e destul de vechi, asta avand in vedere lumea imensa de joc. Masinile arata foarte bine si cred ca sunt si foarte multe modele (sunt la inceputul jocului si deja am descoperit peste 20 de modele). Cursele sunt destul de variate si de multe ori sub forma de misiuni. Ce nu am apreciat la joc este felul in care se controleaza masinile. Imi e aproape imposibil sa i-au curbe stranse sau sa mentin controlul masinii la viteze mari. Asta poate si din cauza ca nu sunt inca obisnuit foarte bine cu jocul.
Oricum jocul merita o sansa, si am o presimtire ca este mult mai distractiv jucat cu un volan bun.
The Witcher
Pana sa termin treaba in Vizima (fara ultima parte), jocul mi s-a parut absolut genial. Pur si simplu m-a captivat complet. Defapt cred ca am zis si pe alt thread, ca ajunsesem sa-mi aman somnul pentru inca un quest in Witcher
De la Murky Waters incolo a devenit cam... plictisitor. Si-a revenit putin in ultimul capitol + epilog, dar nu a mai fost ca in primele momente. Habar n-am ce s-a intamplat, nu m-a mai tinut in priza. Poate din cauza plimbarilor luuuuuuuungi prin campuri.
In orice caz, a fost un joc excelent. A avut o poveste captivanta si interesanta, personaje credibile, combat incredibil (cu ++skill la quick steel si silver e si mai si) etc. etc.
Daca nu era "pauza" aia din Murky Waters, era si mai bun. Se pare ca Witcher 2 a dus la superlativ toate chestiile care mi-au placut mie in TW1, deci e un must play.
9/10
Alice: Madness Returns
Cum spune si titlul jocului: o nebunie de joc. Level design-ul este cel mai bun pe care l-am vazut pana acum intr-un joc. Povestea slabuta, jocul devine repetitiv dupa primul capitol.
8/10
GameWay - Games, Forum, Reviews, Previews, Downloads, Demos, Imagini, Jocuri, Stiri, pentru PC, Nintendo Wii, Xbox 360 si PlayStation .
Lineage 2 Chronicle 6 Interlude
Un joc foarte frumos si plin de "viata".
10/10
Curajul e puterea de-a infrunta, in plina furtuna, viata.
Am terminat recent Limbo si l-am pus fara doar si poate in lista de jocuri favorite. Atmosfera de nota 100, grafica (alb negru) si sunet minimaliste, dar de efect, gameplay simplist, dar cu destule provovari cat sa nu fie doar o plimbare, rezultatul: fara cuvinte. De jucat, la fel ca multe alte titluri indie din ultimul timp (par example Machinarium sau Braid).
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)